Şef Hüseyin Şipal'e başarı ödülü

Şef Hüseyin Şipal'e başarı ödülü
Türk Aşçı Haberlerinden Kırıkkale Şef Hüseyin Şipal'e başarı ödülü verildi. Şipal, kendisine bu ödülü layık görenlere teşekkür etti.

BAŞARILARIN TANINMASI NİTELİĞİNDE

İstanbul, Türkiye - Türk Aşçı Haberleri Yönetim Kurulu, ülkemizin zengin mutfak kültürünü yaşatma ve geliştirme konusundaki olağanüstü çabaları nedeniyle, Yönetim ve Danışma Kurulu geleneksel Türk mutfağının usta ismi Şef Hüseyin Şipal'e "Yılın En İyi Şefleri" ödülünü takdim ettiğini duyurdu. Bu ödül, Türk mutfak sanatına adanmış önemli çalışmaları ve yenilikçi projeleri ile tanınan Şipal'in, gastronomi alanında gösterdiği üstün başarıların tanınması niteliğinde.

ÖNEMLİ BİR KİLOMETRE TAŞI

Geleneksel Türk mutfağını ulusal ve uluslararası alanda tanıtmak için yürütülen çalışmalarıyla bilinen Türk Aşçı Haberleri, Şipal'in bu alandaki katkılarını "değerli ve örnek alınası" olarak nitelendiriyor. 2018 yılından bu yana, toplamda 56'ncı belge olan bu ödül, Şipal'in kariyerindeki önemli bir kilometre taşı olarak kaydedildi.

GELECEKTE DE VAR OLACAK

Şef Hüseyin Şipal, Türk mutfağının uygulama ve yaşatılmasında yaptığı faydalı çalışmalarla tanınıyor. Yemeklerinde geleneksel tatları modern tekniklerle harmanlayarak, Türk mutfağının sadece geçmişte kalmadığını, aynı zamanda gelecekte de var olacağını gösteren çalışmalara imza atıyor.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.