İslami Değerler Külliyesi ilklere imza atıyor

İslami Değerler Külliyesi ilklere imza atıyor
 İnternet Editörü
Geçtiğimiz aylarda Kırıkkale’de vatandaşların hizmetine Siyer-i Nebi Müzesi ve İslami Değerler Külliyesi, yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

HERKESE AÇIK ve ÜCRETSİZ

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi ilkleri yapmaya devam ediyor. İlk özel kütüphane ve Hayır çarşısından sonra şimdide taziye ve sohbet evi tamamlandı.

slami-degerler-kulliyesi-ilklere-imza-atiyor2.jpg

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Bahattin Akyön, “Bu sayede Kırıkkale ilk kez taziye ve sohbet evine kavuşmuştur. Milli ve manevi değerlere hizmet eden STK’lar ve hemşehri dernekleri ve İlmi sohbet düzenlemek veya cenazesini buradan kaldırmak isteyen herkese ücretsiz olarak bu yer tahsis edilebilecektir.”

islami-degerler-kulliyesi-ilklere-imza-atiyor3.jpg

ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN

“Tüm odalarımızın özel gün ve gecelerde hizmetine sunulmuştur. Aynı şekilde hanımlarda bu mekanı kullanabilecektir. Külliye burada Kırıkkale birliğini ve beraberliğini esas alan tüm çalışmalara ve sohbetlere destek verecektir. Rabbim hayredenlerden ve destek olanlardan, mobilyacımızdan, perdecimizden, elektrikçimizden ve halıcımızdan ve Şanlıurfalı kardeşlerimizden Seyyidlerimizden, hayırseverlerden razı olsun” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.