Yerel yönetimler seçimlerine yaklaşık 2 yıl gibi bir süre olmasına rağmen İYİ Parti Yahşihan Belediye Başkan adayını şimdiden açıkladı.
Siyaset Haberi
- 14 Ocak 2021 Perşembe
(18:35)
Yerel yönetimler seçimlerine yaklaşık 2 yıl gibi bir süre olmasına rağmen İYİ Parti Yahşihan Belediye Başkan adayını şimdiden açıkladı. Yahşihan Belediye Başkanı Adayının mevcut İlçe Başkanı Ahmet Ergin olduğunu açıklayan İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, yarın seçim varmış gibi çalışacaklarını söyledi.
YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ
31 Mart 2019 yerel yönetimler seçimlerinin üzerinden yaklaşık 3 yıl geçerken partiler 2023 yılında yapılacak olan yerel seçim hazırlıklarına şimdiden başlamış durumda. Yaklaşık 2 yıl olan yerel seçimler için ilk startı veren parti İYİ Parti Kırıkkale teşkilatı oldu. Kırıkkale teşkilatı Yahşihan adayını belirleyerek çalışmalarına başladı. İYİ Parti Yahşihan’da Belediye Başkan adayı olarak mevcut İYİ Parti Yahşihan ilçe başkanı olan Ahmet Ergin’i aday olarak gösterdi. Yahşihan Belediye Başkanı Adayının mevcut İlçe Başkanı Ahmet Ergin olduğunu açıklayan İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, yarın seçim varmış gibi çalışacaklarını söyledi.
ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR
İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık dün partisinin Yahşihan İlçe Başkanı Ahmet Ergin’i ziyaret etti. Ziyarette Yahşihan Belediye Başkanlığı adayını açıklayan İl Başkanı Altınışık, Yahşihan ilçesinin Kırıkkale’nin en büyük ilçelerinden birisi olduğuna dikkat çekerek, “Partimiz kurulduğu günden bugüne kadar Yahşihan’da iki tane seçim yaşadık. Bunlardan birisi genel seçim diğeri ise yerel seçimdir. Yapılan seçimlerde ise Yahşihan’da güzel bir oy aldık. Ahmet Ergin 60 binin üzerinde insanlarımıza maske yardımında bulundu. İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu. Çocuklarımıza ise oyuncaklar hediye eden bir Başkan. Çok güzel çalışmalar yapıyor. Yahşihan’dan İlçe Başkanımız Ahmet Ergin bize Belediye Başkanı adayı olmak istediğini söyledi. Bizlerde gerekli yerler ile görüşerek Ahmet Ergin’i Yahşihan’dan adayımız olarak açıkladık” dedi. Haber: Mehmet Erkoç