Kırıkkaleli şehit aileleri Çanakkale’de

Kırıkkaleli şehit aileleri Çanakkale’de
 Muhabir
İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Şehit Aileleri Ecdadıyla Buluşuyor" projesi kapsamında Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği, Çanakkale’ye gezi düzenledi.

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR

Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle, İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Şehit Aileleri Ecdadıyla Buluşuyor" projesi kapsamında şehit aileleri Çanakkale'de ecdadıyla buluştu. Bu anlamlı projede Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ın da desteği büyük rol oynadı. Proje kapsamında şehit aileleri, Çanakkale şehitliğini ve tarihi yerlerini ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

kirikkaleli-sehit-aileleri-canakkalede-2.jpg

GÖRÜLMESİ GEREKEN BİR YER

Bu sayede ailelerimiz, atalarımızın kahramanlıklarını yerinde görerek büyük bir motivasyon kaynağına sahip oldular. Ayrıca Söğüt'te Ertuğrul Gazi türbesini de ziyaret ederek manevi duygularını besleme imkanı buldular.

kirikkaleli-sehit-aileleri-canakkalede-4.jpg

Çanakkale'de gezilmesi ve görülmesi gereken tüm yerleri tek tek ziyaret eden ailelerimiz, ecdadımızın bu vatan için çektiği çileleri daha iyi anlamış oldular. Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, “Bu vesileyle, bu vatanı bizlere emanet ederek canlarını feda eden tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnettarlığımızı ifade ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 34 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.