Kırıkkale’de Milli Eğitim ve MKE ile işbirliği

Kırıkkale’de Milli Eğitim ve MKE ile işbirliği
Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın başkanlığında, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) yetkililerinin de katılımıyla bir proje yürütme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, iki kurum arasındaki iş birliğini geliştirmeye yönelik çeşitli konular ele alındı.

BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPILACAK

Toplantıda şu konular ele alındı; İşletmelerde beceri eğitimi: MKE'nin işletmelerinde, mesleki becerilerini geliştirmek isteyen öğrencilere yönelik beceri eğitimleri düzenlenmesi. Öğrenci bursları: MKE tarafından başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanlarının sağlanması. İş güvenliği: MKE'nin iş güvenliği kültürünün öğrencilere aşılanması ve bu konuda bilinçlendirme çalışmaları yapılması.”

kirikkalede-milli-egitim-ve-mke-ile-isbirligi-2.jpg

KURUMLAR İÇİN FAYDALI OLACAK

“MKE bünyesinde teknik ziyaretler: MKE tesislerine teknik geziler düzenlenerek öğrencilerin üretim süreçlerini gözlemlemeleri sağlanması. Mezunların istihdamı: MKE bünyesinde istihdam imkanları ve mezunların iş bulma konusunda destek olunması. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda iki kurum arasında yakın iş birliğinin sağlanması ve bu iş birliğinin her iki kurum için de faydalı olması hedeflenmekte.”


Bu haber toplam 200 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.